Utställningar

 

Madame Josephine

En grymt trevlig popup-utställning på Västerås bästa tapas-ställe. Endagsutställning i samarbete med VLT, Västerås City och Konstföreningen i Västerås. Många kom, handlade, drack o käkade småplock!

Grafiska Sällskapet augusti 2018

Jag och Stig Fröberg ställde ut konsttryck på söder i Stockholm under den plågsamt varma sommaren. Vi blev inbjudna av Grafiska Sällskapet att under en vecka visa våra gicléetryck. Sålde kanonbra.

Skulpturparken Ängelsberg 2018

En lite annorlunda utställning var i skulpturparken i Ängelsberg. Jag blev inbjuden sommaren 2018 i maj. Utställningen varade hela sommaren. Flera fina grejer var med. Ett verk som finns på plats året runt är Lars Vilks´s Servicetornet. 

Nu är det klippt! 

Alltid utmanande och bra att byta miljön där konsten visas. En frisörsalong i Göteborg var ju perfekt för mina collage. Intresset var stort trots att jag inte är från där ifrån. Har i och för sig några kompisar där men fick flera nya på köpet. Sålde över förväntan! Älskar Götet då änna <3 

Utställning KKV Västerås

Jag är medlem i Konstnärernas Kollektivverkstad i Västerås. Inför julen 2017 hade vi en liten pop-up med alla medlemmar.Katrineholms Konsthall

Medverkade i Decembersalongen på Katrineholms Konsthall 2017. Sålde två giclée-tryck till Norrköping Kommun samt Katrineholms Kommun. Kul!


Taras Hall

I galleriet Taras Hall ställde jag ut med kompisen Åsa Halldin. Grym Göteborgs-konstnär som jobbar med måleri. Vi körde en popup under en helg.

Taverna Brillo

Stockholm med M. Reuter.


Liljevalchs Vårsalong 2006

En grym händelse var när jag klarade det där nålsögat att komma med på Vårsalongen. Gammal händelse men viktig bekräftelse att man kan sticka ut trots att man är helt obildad. Temat var typ "förgänglighet" så jag skickade in en Willys pappkasse med gamla tidningar med 2005 års vårsalongs-katalog. (För er som är unga så prenumererade man fortfarande på papperstidningar.)


© Copyright hangrispling.com